Toto si chcete prečítať: náš nový magazín Pod šupkou - Ugo

Toto si chcete prečítať: náš nový magazín Pod šupkou

Najviac cenných vitamínov a minerálov, to najlepšie z ovocia a zeleniny sa skrýva pod šupkou. A vlastne nemusí ísť len o ovocie alebo zeleninu: pri každej téme objavíte jej krásu vo chvíli, kedy prestanete nudne kĺzať po povrchu. Preto začíname vydávať úplne nový magazín Pod šupkou plný šťavnatých informácií. Vyzdvihnite si svoje číslo v ktorejkoľvek slovenskej aj českej UGO Salaterii alebo Freshbare.   

O tom, že vám dokážeme do života priniesť ľahkosť a radosť, sme presvedčení vďaka tomu, ako stále rastie počet Ugofandov. Okrem čerstvého a vyváženého taniera či drinku ale chceme ponúknuť aj príbehy, ktoré stoja za finálnym menu a podeliť sa o to, čo nás zaujíma a baví. Prijmite pozvanie a otvorte dvere do nášho sveta.
 

To dobré objavíte vnútri

Keď sa v trafike na chvíľu zastavíte pri regáli s časopismi, ľahko nadobudnete dojem, že žijeme v dokonalom svete. Všetko je farebné, žiariace a bez jediného kazu, až vám to čoskoro

začne byť podozrivé. Podvedome tušíte, že všetko môže byť ešte inak. Preto keď sme premýšľali nad podobou magazínu, ktorého prvé číslo práve vydávame, bolo nám jasné, že na tejto vlne sa viezť nechceme.

Rovnako ako nás pri výrobe našich čerstvých štiav, šalátov a polievok zaujíma predovšetkým samotná surovina, a nie iba ľúbivý obal, chceme sa aj na stránkach časopisu dostávať viac do hĺbky, k jadru veci.

 

V Pod šupkou 1/2020 si prečítate… 

 

… reportáž o poctivej mrkve, ktorú pre nás pestujú vo východočeských Pileticiach. Rovnako ako naši farmári veríme, že aj keď bio zelenina dá námahu, patrí jej budúcnosť.

 

… článok o dôležitosti toho, čo si naservírujete. O skutočnosti, že polovicu taniera by mala tvoriť zelenina, už dnes nikto vďaka americkej iniciatíve MyPlate nepochybuje.

 

… rozhovor s Marekom Farníkom, ktorý UGO pred pätnástimi rokmi založil a stále ho teší rozprávať, ako funguje unikátna vysokotlaká technológia paskalizácia.   

 

… recept na Kurací šalát s černicami a medovo-borievkovou zálievkou, ktorý vám tak veľmi učaroval v zimnom sezónnom menu, že ste si ho chceli pripraviť aj doma. A nedivíme sa, veď u nás bola zima kúzelná.

 

… článok o zodpovednosti k prírode. Držíme sa hesla, že najlepší obal je ten, ktorý ani nevznikne, ale pri čítaní zistíte, že to určite nie je jednoduchá cesta.

 

Prvé číslo magazínu Pod šupkou si vyzdvihnite v ktoromkoľvek z našich Freshbarov a Salaterií.